Indret din bolig med mange funktioner

Uanset hvor meget plads du har derhjemme, er det godt at udnytte rummene fuldt ud. Generelt er det ikke så praktisk med rum, der kun tjener én funktioner, for pludselig står du og mangler noget. Derfor er det bare en rigtig god ide at tænke over, hvad du kan bruge pladsen til, selv hvis nogle af funktionerne ikke er noget, du har brug for hver dag. Læs med her, og få gode ideer til, hvordan du indretter din bolig med mange funktioner.

Møbler der kan det hele

Der findes masser af smarte måder at indrette på, hvor du kan bruge det samme møbel til flere forskellige ting. For eksempel er en sovesofa et rigtigt godt eksempel. Så kan du altid lige trække sengen ud, og så har du et sted, dine gæster kan overnatte. Det er også smart med at spisebord, der samtidig fungerer som kontorplads. For at det kan lade sig gøre, skal du lægge vægt på bordets højde, og på at belysningen er i orden. Du skal selvfølgelig ligeledes sidde ordentligt, så du skal have fat i nogle stole, som du kan holde ud at bruge i mange timer.

Hvis du bor småt, kan en høj seng være en super smart ide. Den gør, at du får flere kvadratmeters ekstra plads under sengen, så du rent faktisk sparer alt det gulvareal, den ellers havde dækket. Du kan både bruge det til opholdssted, men kan også sagtens lave et opbevaringsrum, for eksempel til dit tøj.

I køkkenet kan det være en rigtig god løsning at kombinere overfladerne, hvor du normalt laver med, med siddepladser. Du kan skabe et hyggeligt cafemiljø, hvor du hurtigt kan spise eller hvor dine venner kan sidde, imens du laver mad. På den måde for du ekstra funktionalitet ind i køkkenet.

Rum der lægger op til forskellige aktiviteter

Når du indretter dine rum, er det vigtigt at tænke over, at de også skal kunne bruges til andre ting. For eksempel har mange af os en tendens til kun at bruge vores soveværelser til at sove i. Du kan dog sagens lave kontor og soveværelse i samme rum, så længe du sørge for at have godt med opbevaringsplads og mulighed for at dække din seng til.

Det er selvfølgelig hyggeligt at have en stue, hvor du kan sidde og se fjernsyn, men det er faktisk også ret fedt at kunne bringe nogle mere sociale aktiviteter ind i stuen. Det kan eksempelvis gøres ved at gemme tv’et lidt i baggrunden og i stedet fokusere på mange og lette siddepladser, hvor alle dine venner kan sidde. Det er rigtig smart, hvis du skal holde fest, eller hvis du bare er typen, som elsker besøg. Naturligvis handler det om at overveje, hvad dine behov er, så du ikke spilder pladsen på unødige ting.