Aalborg er en særdeles god studieby

Hvis man er studerende, er der mange gode grunde til at flytte til den jyske by. Byen er blevet kendt for at være en studieby, hvor det i nogle bydele er op mod hver 5. indbygger, som er studerende. Hvis man har mod på at flytte fra København til Jylland er der desuden virkelig, virkelig mange penge at spare. Undersøg Aalborgs indbydende rammer med dens dejlige bygninger, fine natur, gode muligheder for studerende og masser af byliv med barer og caféer.

Billige lejeboliger

Flytter du til Aalborg er der helt klart større chance for at få at kunne leje et værelse eller en lejlighed, end der er i København. Derfor kan lejeboligmarkedet selvfølgelig stadig virke svært at navigere i. Det er en god idé at abonnere på en bolighjemmeside, hvor du kan se alle de boliger i Aalborg, der kunne være relevante for dig.

Du kan også sikre dig, at du kan slå til med det samme. Find en boligportal, hvor alle hjemmesider med udlejere er slået sammen på én hjemmeside. Så er der aldrig ledige lejligheder på markedet, som du ikke får at se. Du kan også oprette en boligagent, så du får opslagene om de ledige lejligheder sendt direkte til din mail, hvis de opfylder dine ønsker. Se mere om boligportaler til at finde billige lejligheder i Aalborg her.

Et sprudlende byliv

Byen Aalborg er mindre end Århus, men den er langt fra kedelig for studerende at bo i. I Aalborg midtby er der blevet opført mange studieboliger, som ligger tæt på hinanden. Det er et rigtig godt sted at lære folk at kende. Lejlighederne ligger meget centralt og tæt på Havnefronten. At unge og studerende kan have råd til at bo ud til vandet er en større sjældenhed i København.

Derudover er der også Jomfru Ane Gade, hvor der er masser af hyggelige barer og steder, hvor man kan feste. Desuden er der også masser af dejlige, grønne områder. For eksempel den smukke Kildeparken, hvor man kan tage hen og læse udenfor eller gå tur med sine nye studievenner.